0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Atentie! Toate draperiile metraj prezentate mai jos se comanda la METRU LINIAR! Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, sa faceti alegerea dorita, va putem trimite GRATUIT, o mostra din materialul ales, pentru a evita posibilele neplaceri legate de textura sau diferenta de culoare. In cazul materialelor care necesita prelucrare se percepe un avans de 50 % din contravaloarea acestora iar restul de plata se achita la predarea comenzii. Pentru plata integrala in avans, oferim un discount de 2 %. Cantitatea necesara pentru decorarea unei ferestre este de 1.5 sau 2 ori lungimea galeriei sau sinei pe care o ai! Latimea draperiilor metraj (care apare in tabelul cu Detalii tehnice a fiecarei draperii) dupa montaj va deveni inaltimea (caderea) ei!! Pentru detalii referitor la cum sa iti calculezi necesarul de draperie CLICK AICI!

Draperii

Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 1 la 10 dintr-un total de 37

  1. Draperie Blackout Jacquard 2 Verde 5

    Draperie blackout din tesatura Jacquard 100% poliester, complet opaca, cu un aspect catifelat pe fata si un aspect satinat pe verso, decorata cu model abstract.
    36,99 RON
  2. Draperie Blackout Jacquard 3 Gri 12

    Draperie blackout din tesatura Jacquard 100% poliester, complet opaca, cu aspect catifelat, prevazuta cu doua fete, bogat decorata cu un model baroc redat intr-un accent de plamaniu pe un fundal gri cenusiu.
    39,99 RON
Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 1 la 10 dintr-un total de 37

Positive SSL